Fakihe isminin anlamı: Zeki, anlayışlı. Fakihe ismi Arapça kökenli bir Kız ismidir.
Fakihe İsmi Kuranda Geçiyor mu? Fakihe isminin Kur'an'da geçip geçmediği internet üzerinde en çok araştırılan unsurlar arasında yer alıyor. Arapça kökenli bir isim olması yanında Fakihe ismi Kur'an'da Geçmiyor. Güzel ve anlamlı ifadeleri üzerinden Fakihe ismi son dönemlerde kız çocukları için en çok beğeni toplayan adlar arasında bulunuyor. Fakihe hem ad hem de sözlük anlamı olarak ortak şekilde değerlendirilmektedir.
Kuranda Geçen İsimler ve Anlamları
Benim Fakihe ismi hakkında sormak istediğim bir sorum olacak. Doğacak olan çocuğumuza Fakihe ismini koymayı düşünüyoruz. İsim anlamının güzel ve dinen cazip olmasını istiyoruz. Sizce Fakihe ismin koymanın bir sakıncası var mı? . Fakihe ismini koymanızda her hangi bir sakınca ve engel yoktur. Bize göre çok güzel isim koymuş olursunuz. Sağlıklı günler dileriz.
Fakihe isminin analizi yapmak kişinin hangi karakteristik özelliklere sahip olduğunu öğrenmektir. Fakihe ismindeki her harfe karşı bir karakteristik özellik denk gelmektedir.
F: Uysal, Güven verir. Sakin tavırlara sahiptir. Ve etrafınca karizmatik olarak düşünülür.
A: Atılgan-enerjik, olayları algılama duygusu gelişmiştir. Mantıklı düşünme en üst seviyededir. Bu kişiler genellikle spor yapmayı severler.
K: İş ve aşk hayatında başarılı, etrafınca tanınan ve sürekli başarılı olan bir kararktere sahiptir.
İ: Kırılgan, Çok ama çok duygusaldır. Hemen incinir ve kırılır. Hassas bir bünyeye sahiptir.
H: Sakin ve durağan, Monoton bir yaşam tercih eder. Sakinlik en belirgin özelliğidir.
E: Ruhsal dünyası çok karışıktır. Üzüntü ve sevinci bir arada yaşayabilir ve bundan rahatsızlık duymaz.
Fakihe isimini taşıyanlar eşi yada sevgilisi ile isimlerinin uyumunu öğrenebilirler. Kader Sayınızı bulduktan sonra aşağıdaki isim uyumu analizi sayfasından isim uyumunu öğrenebilirler.
İsim Uyumu Analizi Nasıl Yapılır? İsim Kader Sayısı Nasıl Hesaplanır?Fakihe İsmiyle Uyumlu Erkek İsimleri
Fakihe ve istediğiniz herhangi bir isimle uyumlu isimleri bulabilirsiniz.
Fakihe isminin özellikleri aşağıdaki gibidir.
İnsanlarla zaman geçirmeyi çok severler. Özellikle arkadaşlarını evlerinde ağırlamayı severler. Çok iyi ev sahibidirler. Kendilerini başkalarına adarlar. Diğer insanların dertlerine, sorunlarına, acılarına ortak olmayı ve onlara destek olmayı çok önemserler. Ancak bazı durumlarda diğer insanlara yardım ederken arada kalabilirler ve olayların içine istemedikleri halde çekilebilirler.
Doğal bir liderdir. Kendi görüşlerine, düşüncelerine sahiptir. Diğer insanların etkisinde kalarak karar vermez. Sorumluluk ve görev almaktan kaçınmaz. Cesur insanlardır. Ancak bazı durumlarda cesaretlerini kontrol edip hemen karar vermemeli, esnek olabilmeli ve diğer insanların düşüncelerini de dikkate almalıdırlar.
Sanatsal yetenekleri ve önsezileri oldukça kuvvetlidir. Yapacakları işlere odaklanırlar ve motivasyonları çok yüksektir. Yok sayılamayacak, hafife alınamayacak insanlardır. Ancak kaygı ve tereddüt içinde olurlar ise sinirlenmeye, şiddet göstermeye meyilli olabilirler.
Oldukça düşünceli ve merhametli insanlardır. Sanatsal yetenekleri fazladır ve yaratıcı insanlardır. Çok iyi gözlemcidirler. İyi bir modacı, yazar olabilirler. Ancak çok fazla işle uğraşmaktan bazen sıkıntı yaşayabilirler. Maymun iştahlı olabilirler ve işlerini bitirmeden başka işlere başlamaları başarısızlıklarına neden olabilir. Dengeli ve dikkatli hareket etmelidirler.
Para kazanmayı ve bir o kadar da harcamayı çok severler. Yaratıcı, üretken insanlardır. Çoğu zaman içgüdüleri, hisleri ile hareket ederler. Yalnız hareket etmeyi severler. Bazen kuşkucu insanlar olabilirler. Kuşkularına yenik düşmeleri sorunlar yaratabilir
Aşk insanlarıdır. Aşk için yaşarlar. Özgürlüklerine oldukça düşkündürler. Hayatı yaşamayı çok severler. Arkadaşlarıyla dışarıda eğlenmeye bayılırlar. Olayları farklı yönleriyle görebilme ve değerlendirebilme yetenekleri vardır. Objektif düşünen insanlardır.
Fakihe isminin numerolojisini isimde yer alan her bir harfin alfabedeki rakamsal karşılığına göre hesaplıyoruz.
F: 7
A: 1
K: 14
İ: 12
H: 10
E: 6
Fakihe isminin numerolojik değeri: 50
Numerolojinin en ilginç bölümlerinden biri de insanın isminin kaderine yaptığı etkidir.Ancak kesinlikle kabul edilmesi gereken en önemli nokta isim insan kaderini ancak bir oranda etkileyebilir. Kaderin tamamen isimden etkilendiğini düşünmek son derece yanlış bir inanış olacaktır. Eğer öyle bir durum söz konusu olsa bütün Alilerin, Ahmetlerin veya Ayşelerin kaderi aynı olurdu. Bu durumda kesinlikle söz konusu olamaz.İsim falı Karakter, gelecek ve geçmişi sayılarla çözmeye çalışan fal bilim dalıdır. Başlangıcı ise Antik çağlara, Mezopotamya ve Eski Mısır'a kadar dayanır.
İsim grubu 6 olanlar:İNATÇI
Karakterinin en belirgin özelliği inatçılık.Lakabın “keçi”. Sana zorla birşey yaptırmak imkansız.Kendi hayatına dair kararların sadece sana ait olmasını istiyorsun.Bu nedenle seni uyaranların sözlerine pek kulak asmıyorsun.Bu da zaman zaman hata yapmana ve üzülmene sebep oluyor.İnatçılığının dışında ailene bağlı bir insansın.Senin için en değerli kişi annen.Onun davranışlarını örnek alıyorsun.Özgüvenin ve liderlik yeteneğin toplum içinde saygın bir yere sahip olmanı sağlıyor.İnsan ilişkilerinde yakaladığın başarıyı iş yaşamında da sürdürüyorsun.Çalışkanlığın ve azmin sana tüm kapıları açtırıyor.Karşı cinste aradığın özellikler ise sadakat ve dürüstlük.
Farkında olmadan aşık oldum ben sana
Aşkım , mutluluğum yarınım o derim
Kalbim çarpıyor
İçimde ışık aşk olur musun
Hala buradayım bak , seninleyim
En sonunda buldum mu seni sevgilim?
Fakihe isiminin Türk işaret dilinde ve parmak alfabesiyle yazılışını aşağıdaki hareketli resimlerle öğrenebilir ve işitme engelli (sağır) insanlara isminizi söyleyebilirsiniz.
Fakihe isiminin görme engelliler için kabartmalı yazılışı aşağıdaki gibidir. Görme engelliler için kalıcı olması amacıyla karton üzerine yazılan ve parmak dokundurularak okunan özel bir yazı sistemi kullanırlar. Latin alfabesine benzemeyen ve üretilmesi daha kolay olan sade bir sistemle uygulanmış bu yazı, kartonu delerek yazılır. Braille Yazı, en basit olarak elle, tablet adı verilen plastik ya da metal alet ve çivi benzeri bir kalemle yazılır.
Fakihe isiminin göktürk/orkun alfabesiyle yazılışı aşağıdaki gibidir. Orhun harfleri kullanılarak yazılan metinde harfler bitişmez, ayrı yazılır. Sözcükler, aralarına üst üste iki nokta koyulmak suretiyle birbirinden ayrı yazılır.
Her bireyin kendine göre farklı avantajları olsa da Fakihe ismine ait kişilerin genel olarak avantajları: Uysal, Girişken, Romantik, Enerjik, Sakin, Duygusal olmalarıdır.
Her bireyin kendine göre farklı dezavantajları olsa da Fakihe ismine ait kişilerin generel olarak dezavantajları Güven Vermeyen, Agresif, Kıskanç, Kırılgan, Panik, Gereksiz İnatçı olmalarıdır.
Fakihe isminin Türk Dil Kurumunda kabul görmüş notasyona göre yazılışı aşağıdaki şekildedir.
F: Fatsa
A: Adana
K: Kars
İ: İzmir
H: Hatay
E: Edirne
Fakihe Yavuz isminin kara kuvvetleri notasyonuna göre yazılışı aşağıdaki şekildedir..
F: Fatih
A: Ahmet
K: Kadri
İ: İrfan
H: Hasan
E: Ekrem
Fakihe isminin Nato ve Hava kuvvetleri notasyonuna göre yazılışı aşağıdaki şekildedir..
F: Foxtrot
A: Alfa
K: Kilo
İ:
H: Hotel
E: Echo
Fakihe isminin deniz kuvvetleri notasyonuna göre yazılışı aşağıdaki şekildedir..
F: Felenk
A: Aydın
K: Kalyon
İ: İstif
H: Halat
E: Engin
Bu isme henüz yorum yapılmamış.